Presenttips           

30 års present

Denna sida innehåller tips på passande 30 års presenter som vi personligen gillar och som vi hoppas passa er.

30 år är en väldigt obetydlig ålder i dagens samhälle. Många skaffar barn efter 30 och många anses inte vara vuxna förrän de fyllt 30. I dag är man ungdom längre. 30 är därför en ålder värd att fira ordentligt. För när man fyller 30 är man vuxen 'på riktigt'. De flesta brukar hålla en 30 års fest. Vänner och familj kommer för att gratulera personen. Presenter kan variera mycket för en 30 åring. Det säkraste kortet är att köpa något man vet personen gillar eller har önskat sig. Annars kan man ge bort en rolig present i form av ett barndomsminne eller en rolig pryl.

Nedan följer tips på olika presenter som man kan ge bort till någon som fyller 30. Det finns även andra artiklar i sakernas webbshopar.


present box Presentkort upplevelser
Med presenkortet har mottagaren möjlighet att välja från samtliga våra upplevelser. Om mottagaren vill utföra en upplevelse som kostar mer än presentkortets värde går det bra att lägga till mellanskillnaden. Presentkortet är giltigt i ett år och levereras i vår snygga Live it-box.
>> Köp upplevelsen hos Live it.se!


flygapa Skrikande Flygapa
Håll i armarna, dra svansen bakåt och släpp som en slangbella, så skjuts apan iväg skrikande. Perfekt! Apan är 25 cm lång och har en avtagbar cape.
>> Köp presenten på CoolStuff.se


USB-koppvärmare
koppvärmare

Du behöver inte oroa dig för kallt kaffe om du varit utrustad med en USB-koppvärmare. Pling in i din USB-port. Plong på med koppen på den lilla plattan. Klart. Aldrig mer kallt kaffe eller te! Förutom att vara en koppvärmare är detta även en USB-hubb med fyra ingångar vilket är praktiskt om du har få lediga USB-portar i datorn!
>> Köp presenter på CoolStuff.se

Presentförslag