Presenttips           

40 års present

Denna sida innehåller tips på passande 40 års presenter som vi personligen gillar och som vi hoppas passa er.

Alla har hört talas om 40 års krisen. Därför brukar man fira 40 lite på samma nivå som när någon fyller 18 eller 60. I vissa familjer finns det traditioner att man 'busar' med personen som fyller 40 genom att antingen ge den en skojig present eller ta med den på någon rolig upplevelse. Om man inte vill göra en stor grej av siffran 40 så brukar många i 40 års åldern gilla mer fina presenter. En klocka, fina bestick, tallrikar, glas, vin – lite lyx. Vid 40 är det många som har barn och jobb så då förtjänas det lite lyx.

Nedan listas tips på saker att köpa till någon som fyller 40 år. Det finns även andra saker att finna i dessa webbshopar.


present box Presentkort upplevelser
Med presenkortet har mottagaren möjlighet att välja från samtliga våra upplevelser. Om mottagaren vill utföra en upplevelse som kostar mer än presentkortets värde går det bra att lägga till mellanskillnaden. Presentkortet är giltigt i ett år och levereras i vår snygga Live it-box.
>> Köp presentkortet hos Live it.se!


Golfskärmen
Golfskärmen

Du sätter en liten fallskärm på bollen. En golfskärm helt enkelt. Placera bollen framför dig och lägg skärmen åt det håll du ska slå. Sen är det bara att panga på för kung och fosterland för att sedan se bollen singla ner lugnt och stilla efter ca 20 meter. Perfekt för trädgårdar, stränder, parker etc.
>> Köp presenter på CoolStuff.se

Presentförslag