Presenttips           

50 års present

Denna sida innehåller tips på passande 50 års presenter som vi personligen gillar och som vi hoppas passa er.

När man fyller 50 har man varit med om mycket och värderingar kan ändras. Det blir mer fokus på barnbarn och att få vara med familjen. Ju äldre desto visare. Upplevelserna får mer relevans än sakerna. Därför kan man ge en 50-åring en resa, ett restaurangbesök med släkten, en spadag med vännerna eller något som denna har användning av. Det kan även vara ett stort intresse som funnits sedan länge som man kan ge denna.

Nedan följer tips att ge i 50 års present. Självklart finns det även andra presenter i de olika webbshoparna.


present box Presentkort upplevelser
Med presenkortet har mottagaren möjlighet att välja från samtliga våra upplevelser. Om mottagaren vill utföra en upplevelse som kostar mer än presentkortets värde går det bra att lägga till mellanskillnaden. Presentkortet är giltigt i ett år och levereras i vår snygga Live it-box.
>> Köp presentkortet hos Live it.se!


Sudoku Toalettpapper
sudoku toalettpapper

När man väl blivit biten av sudokuflugan finns det ingen återvändo. Man vill ha fler och fler små rutsystem att fylla i. Men hur ska man stilla sin törst? Då rekommenderar vi dig att köpa denna toalettrulle med rutsystem efter rutsystem efter rutsystem med sudokuspel! Många, långa och underhållande toalettbesök garanteras!

>> Köp presenter på CoolStuff.se


Sunrise System 320
present

Med en ljusstyrka på 10 000 Lux är detta världens enda ljusterapilampa och gryningssimulator i ett! Känner du dig lite hängig och trött? Slå på lampan och känn lysdioderna rikta 10 000 Lux ljysstyrka i ansiktet på dig.

>> Köp presenter på CoolStuff.se

Presentförslag