Presenttips           

Present till flickvän

En flickvän förtjänar det bästa. En present som representerar kärleken man har för henne. Det kan vara något hon skrivit på sin önskelista, ett smycke eller en handgjord present. Är man en person som inte kan eller gillar handarbete så kan man göra ett egengjort kort tillsammans med presenten. Enklast är att köpa ett lite hårdare, färgat ritpapper och klippa ut ett hjärta. På hjärtat skriver man sedan sina lyckoönskningar. Den enkla gesten kan förgylla en present till flickvännen.
Vi har valt ut några förslag som vi tycker är passande, men självklart finns det mycket annat att välja på hos respektive webbshop.


hjärtan Smycken
Man brukar ju säga att "Diamonds are a girls best friend" så varför inte ge bort ett smycke till din flickvän. Smycken finns i de flesta modellerna och du kommer garanterat kunna hitta någonting som passar just din tjej. På Bluebox hittar du massa olika smycken.


nalle Smyckesträd
Har din flickvän istället för många smycken att hon inte kan hålla reda på dem så är ett smyckesträd en mycket bra present. Detta är både ett bra sätt att hålla reda på sina saker och en fin inredningsdetalj. På Bluebox hittar du de i flera olika modeller och färger.


present box Presentkort upplevelser
Med presenkortet har mottagaren möjlighet att välja från samtliga våra upplevelser. Om mottagaren vill utföra en upplevelse som kostar mer än presentkortets värde går det bra att lägga till mellanskillnaden. Presentkortet är giltigt i ett år och levereras i vår snygga Live it-box.
>> Köp presentkortet hos Live it.se!

Presentförslag