Presenttips           

Företagspresenter ( företagsgåvor )

Varför inte visa din uppskattning för dina medarbetare, anställda, kollegor eller partners genom att ge bort vältänkta företagspresenter? Tidigare var det vanligt att man gav bort reklamsaker med företagets namn och logga på, som en exempelvis penna eller en brevpress.


>> Köp företagspresenter på CoolStuff.se


Andra vanliga företagsgåvor var opersonliga saker som presentkort, chokladaskar eller klassiska prydnadssaker. För lång och trogen tjänst brukade man bli belönad med en ingraverad guldklocka. Idag blir det allt vanligare att ge bort personliga genomtänkta företagspresenter, eller upplevelser.


Du kan gärna utnyttja de hantverkare och företag som finns i närheten av ert företag. Kanske det finns någon liten gård som tillverkar getost, någon som målar på glas eller drejar muggar, eller en gårdsbutik som säljer hemlagade delikatesser.


Upplevelser blev valt till årets julklapp 2008. Att ge bort en oförglömlig upplevelse till din personal eller dina kollegor är säkert något som alla uppskattar. Beroende på hur många ni är och vad ni tycker om att göra finns det mycket att välja på. Ni kan gå på konsert ihop eller testa chokladprovning.


Eller testa en spännande utmaning, som att hoppa bungyjump, flyga luftballong eller tävla mot varandra i gokart. Om det finns en äventyrspark, äventyrsbad eller liknande anläggning i närheten så kan det vara roligt att köra en heldag där. Fixa lunch till alla och låt dem ha en riktigt rolig dag. Det är så mycket enklare och roligare att jobba efter att ha haft en sådan dag som har brutit vardagslunken.

Presentförslag