Presenttips           

Roliga Julklappar & Julklappstips

Visst är det kul att hitta på den perfekta presenten som alla minns? Roliga julklappar finns det gott om, framförallt att köpa på nätet. Det finns något som passar för alla stilar och smaker.

När du ska köpa julklappar kan du börja med att fundera på vem du ska ge bort julklappen till. Tänk efter hur han eller hon är som person, vad hon eller han tycker om att göra och vilka intresse han eller hon har. Utgå från detta när du tittar runt på olika julklappsalternativ.

Till han eller hon som uppskattar goda drycker finns till exempel ett drinkschack, där pjäserna består av drinkglas som ska tömmas när det blir utslaget. Eller vad sägs om ett ställ för vinflaska, som ger illusionen av att din vinflaska strävar någonstans. En rolig julklapp att ge bort är också en upplevelse i form av vinprovning, whiskeyprovning, ölprovning eller champagneprovning.

Till den data- eller teknikintresserade finns det många roliga julklappar att välja bland. Vad sägs om en t-shirt som börjar lysa ifall personen som bär tröjan är i närheten av ett trådläst nätverk! Det finns också många smarta produkter, som en adapter som gör att man kan använda en bärbar dator i bilen, eller en lampa som gör att man kan vakna upp till en soluppgång istället för att vakna upp till en skrällande radio eller ett ilsket pipande.

Till barnen finns det också ett enormt utbud av roliga julklappstips. Dockor och gosedjur brukar ofta gå hem och där finns det hur mycket som helst att välja bland. Pussel och spel är också något som funkar hos de flesta. Köp gärna något som hela familjen kan spela tillsammans. Då kan man umgås och ha en trevlig stund ihop medan man spelar. Många små barn tycker om att bada och det finns många olika badleksaker att välja bland, till exempel en badanka med ljus och ljud eller en badanka med inbyggd radio. De flesta barn uppskattar också att man tar med dem på en dag på djurparken, i badhuset, på ett äventyrsland, i Astrid Lindgrens värld eller vad som nu finns i närheten där man bor.

Retroprylar är inne just nu. Det hetaste du kan ge bort är roliga julklappar från din egen barndom. Rubriks kub är ett av de mest kända pusslen. Den var inne under åren 1980-1982, men nu har det blivit ett allt mer ökat intresse för att pussla med kuben. Den finns att köpa på CoolStuff.se och pusslet går ut på att vrida och vända på kubens delar tills en hel sida i kuben har en och samma färg.

Presentförslag