Presenttips           

Presenttips & presentkort

Denna sida innehåller presenttips & presentkort som vi personllgen gillar och som vi hoppas passa er. Fler presenttips hittar i vår presentgenerator, klicka här

Lyxiga presenttips

vinprovning Vinprovning för 2
Bekanta er med viner från hela världen. Ni får information om vinets historia, provning av 6 vinsorter, filmvisning, grundlära inom kombination vin och mat samt en frågestund.    >> Köp presenten på Upplevelse.com


Herrgårdsupplevelse
lyx Kom bort från stressen och spendera en natt i avkopplande miljö och vackra omgivningar. Nu ges goda möjligheter att varva ned i rofylld och vacker miljö tillsammans med god mat kombinerad med bra service. Det här är en romantisk vistelse för två på tu man hand. Välj mellan flera herrgårdar, slott, hotell och gästgiverier. Exakt hur romantisk er vistelse blir bestämmer ni själva!
>> Köp en upplevelse hos Live it.se!


Roliga presenter

flygapa Skrikande Flygapa
Håll i armarna, dra svansen bakåt och släpp som en slangbella, så skjuts apan iväg skrikande. Perfekt! Apan är 25 cm lång och har en avtagbar cape.
>> Köp presenten på CoolStuff.se


SoundRacer
motorljud

SoundRacer är egentligen en vanlig FM-sändare, precis som du använder om du vill lyssna på din mp3-spelare genom bilradion. Men den stora skillnaden är en specialprogrammerad krets som kan känna av motorns varvtal och spela upp motorljud i bilens högtalare genom FM-nätet. Starta bilen och känn den fyllas av det mäktiga ljudet från en kraftfull V8 som sen brummar realistiskt när du accelererar.

>> Köp Soundracer på Coolstuff.se!Presentkort

Presentkort Upplevelse Presentkort Live it
Med presenkortet har mottagaren möjlighet att välja från samtliga våra upplevelser. Om mottagaren vill utföra en upplevelse som kostar mer än presentkortets värde går det bra att lägga till mellanskillnaden. Presentkortet är giltigt i ett år och levereras i vår snygga Live it-box. När mottagaren använder sitt presentkort för att köpa en specifik upplevelse så gäller det nya värdebeviset i ett år.
>> Besök butiken här!


Presenkort Coolstuff
Presenkort

Har du svårt att bestämma vad du ska köpa? Köp ett presentkort i så fall - lite som att köpa allt och inget på samma gång! Våra presentkort är tjusigt utformade och gäller för köp av produkter på CoolStuff.se med en giltighetstid på 2 år.

>> Köp presentkortet här!

Presentförslag